Help!

Tilaaminen

Hieronnan tilaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Alla kuitenkin prosessi selitettynä, jos et jostain syystä onnistu tekemään tilausta.

 • 1. vaihe:
  Kun olet Tilaa Hieroja sivulla tulee sinun ensin antaa osoite, johon hieroja tilataan. Tämän osoitteen perusteella haetaan alueella toimivat hierojat ja lasketaan hierojien matkustamiseen menevä aika.
 • 2. vaihe:
  Tässä vaiheessa valitaan hieroja. Voit tutustua hierojiimme tarkemmin ”hierojat” sivulla.
 • 3. vaihe:
  Valitaan tilattava hieronta tai hieronnat, jos hierottavia on useampia. HUOM. Ryhmäalennukset eivät näy tilauksen hinnassa, ne lasketaan vasta maksun yhteydessä, jos maksutavaksi on valittu ”Maksu hieronnan yhteydessä”.
 • 4. vaihe:
  Valitse hieronnan ajankohta. Jos valitsemallesi hierojalle ei ole aikoja. voit valita toisen hierojan ja painaa sen jälkeen uudestaan ”Näytä Ajat” nappia.
  Voit selata päiviä myös eteen ja taakse päivien vieressä olevista nuolinäppäimistä.
 • 5. vaihe:
  Viimeisessä vaiheessa täytetään vielä ”viimeistele tilaus” sivu omilla yhteystiedoillasi ja tarvittaessa myös lisätiedoilla. (esimerkiksi onko lähistöllä autolle paikkaa.)

Peruminen

Peruutukset voi lähettää tekstiviestitse suoraan hierojalle. Ohjeet tilauksen vahvistus sähköpostissa. Tarvittaessa voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme.
Hieroja-Kotiin.fi pidättää oikeuden laskuttaa hieronnasta mikäli peruutusta ei tehdä 24 tuntia ennen hieronnan ajankohtaa.

Lahjakortin käyttö

Lahjakortit toimivat ns. käyttörahana sivustollemme. Voit käyttää lahjakorttisi osissa tai maksaa sillä osan tilauksesta. Käyttämättä jäänyt osuus jää lahjakortille myöhempää käyttöä varten. Jos käytät lahjakortin osana kalliimpaa tilausta, voit maksaa loput hieronnan yhteydessä tai sivuillamme ennakkoon checkout maksupalvelun kautta.

UKK (FAQ)

 • K: Voinko tilata hierontaa vaikka en löydä alueellani toimivilta hierojilta sopivaa aikaa?
  V: Kyllä. Voit lähettää sähköpostilla kyselyn (asiakaspalvelu@hieroja-kotiin.fi) tai soittaa numeroon: 0103267400 tai 0503461525 niin yritämme järjestää hieronnan.
 • K: Voinko tilata useamman hierontakäynnin yhdellä tilauksella?
  V: Tämä ei valitettavasti ole mahdollista. Jokainen käynti on tilattava aina erikseen. Voit kuitenkin tilata useamman hieronnan yhdelle käynnille, jos hierottavia on useampia.
 • K: Miksi osoitetiedot pitää aina antaa ennen kun voin selata vapaita aikoja?
  V: Kyseessä on liikkuva palvelu ja ajat joita voimme tarjota riippuu hyvin pitkälti matka-ajoista eri tilauksien välillä. Eri alueilla toimii myös eri hierojia, joten osoitetietojen perusteella voimme tarjota sinulle alueella toimivat hierojat ja tarkat kellonajat milloin hieronta on mahdollista.