Hierojat

Valitse alue

Kaikki hierojat

Alla on listattu kaikki hierojamme. Valitse alasvetolaatikosta alue mikäli halut tarkastella hierojia esim. omalla paikkakunnallasi.
Jussi Laurila

Jussi Laurila

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, nivelten mobilisointi ja manuaalinen tutkiminen

Olen 29-vuotias urheiluhieroja ja fysioterapian opiskelija Espoosta. Valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2010 ja fysioterapeutiksi valmistun syksyllä 2017. Minulla on pitkä kilpaurheilu tausta. Tämän vuoksi olen aina ollut kiinnostunut kehonhuollosta ja fyysisestä toimintakyvyn edistämisestä. Olen kiinnostunut erityisesti tuki- ja liikuntaelin vammojen ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Minulla on napakka ja ammattimainen hierontaote. Omaan kokemusta eri ikäryhmien hieronnasta ja fysioterapiasta. Pystyn hyödyntämään hieronnassa myös fysioterapian osaamista. Tavoitteeni on tarjota laadukasta ja ammattimaista palvelua asiakkaille.

Kai Baikov

Kai Baikov

Hieroja, kinesioteippaus

Olen Kaitsu, 51vuotias monipuolinen ja tarvittaessa napakka otteinen hieroja Espoosta. Tarjoan hyvinvointia ylläpitävää palvelua. Erityisosaamisena niveltoiminnan edistäminen. Teen myös kinesioteippauksia.

Katariina Heikkilä

Katariina Heikkilä

Hieroja, erikoistunut nivelen toiminnan edistämiseen

Olen vuonna -85 syntynyt hieroja ja musiikin maisteri. Hierojaksi valmistuin kesäkuussa 2017. Asiakkaani ovat kiitelleet minun olevan rauhallinen, läsnäoleva, vahvakätinen ja välitön. Vakioasiakkaina minulla käy monenlaisia ihmisiä; toimistotyöläisiä, muusikoita, urheilijoita, eläkeläisiä... Yhdessä asiakkaan kanssa aina suunnittelen kullekin sopivan hoidon. Harrastan kundaliinijoogaa, kahvakuulaharjoittelua ja lenkkeilyä.

Leena Mikkola

Leena Mikkola

Koulutettu Hieroja, erikoistunut niveltoiminnan edistämiseen.

Valmistuin hierojaksi tammikuussa 2016 ja olen tehnyt hierojan töitä syyskuusta 2015 lähtien. Minulla on lapsuudesta saakka jatkunut pitkä ja monipuolinen liikunnallinen tausta. Suoritin Trainer4You Personal Trainer lisenssikoulutuksen 2013. Minulla on kokemusta fysiikkavalmennuksesta ja osaan ohjata asiakkaita tuki- ja liikuntaelinten ongelmien ehkäisemisessä. Tavoitteeni on tuottaa palveluja, jotka jokaiselle asiakkaalle räätälöitynä antavat kehon ja mielen hyvinvointia elämään. Vartalon huolto on elämän tärkeimpia asioita. Jos kroppa voi hyvin niin kaikki muukin sujuu helpommin.

Maria Suomala

mariasuomala

Olen valmistunut hierojaksi vuonna 2008. Asiakkaideni mukaan olen helposti lähestyttävä, lämminhenkinen ja luonteva: vastaanotolleni on helppo tulla. Minulta löytyy tarvittaessa voimaa, mutta myös herkkyyttä säätää hieronnana voimakkuutta. Vahvuuksiani hierojana ovat kyky kuunnella asiakasta ja luoda rento ja turvallinen ilmapiiri hierontaan. Olen tehnyt myös yritys hierontoja.

vaajojar

Jarno Vaajoki

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Moikka! Olen Jarno, 30-vuotias koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Espoosta. Olen valmistunut hierojaksi vuonna 2008 Lohjan innofocuksesta, koulutukseen on sisältynyt anatomian opiskelua, ravinto-oppia ja kuntosaliohjaajan koulutus. Olen aktiivinen kilpaurheilija, lajina kilpatanssi. Pitkän urheilutaustan ja hierojan ammattitutkinnon avulla tiedän lihaksiston toiminnasta ja tiedän kuinka tärkeätä lihashuolto on loukkaantumisten ennaltaehkäisemisessä ja kehon jaksamisen kannalta.