Hierojat

Valitse alue

Kaikki hierojat

Alla on listattu kaikki hierojamme. Valitse alasvetolaatikosta alue mikäli halut tarkastella hierojia esim. omalla paikkakunnallasi.
Jussi Laurila

Jussi Laurila

Urheiluhieronta, klassinen hieronta, nivelten mobilisointi ja fysioterapia.

Olen 31-vuotias urheiluhieroja ja fysioterapeutti Espoosta. Valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2010 ja fysioterapeutiksi valmistuin syksyllä 2017. Minulla on pitkä kilpaurheilu tausta yleisurheilussa ja painonnostossa. Tämän vuoksi olen aina ollut kiinnostunut kehonhuollosta ja fyysisestä toimintakyvyn edistämisestä. Olen kiinnostunut erityisesti tuki- ja liikuntaelin vammojen ennaltaehkäisystä ja hoidosta. Omaan kokemusta eri ikäryhmien hieronnasta ja fysioterapiasta. Pystyn hyödyntämään hieronnassa myös fysioterapian osaamista. Tavoitteeni on tarjota laadukasta ja ammattimaista palvelua asiakkaille.

Katariina Heikkilä

Katariina Heikkilä

Hieroja, erikoistunut nivelen toiminnan edistämiseen

Olen vuonna -85 syntynyt hieroja ja musiikin maisteri. Hierojaksi valmistuin kesäkuussa 2017. Asiakkaani ovat kiitelleet minun olevan rauhallinen, läsnäoleva, vahvakätinen ja välitön. Vakioasiakkaina minulla käy monenlaisia ihmisiä; toimistotyöläisiä, muusikoita, urheilijoita, eläkeläisiä... Yhdessä asiakkaan kanssa aina suunnittelen kullekin sopivan hoidon. Harrastan kundaliinijoogaa, kahvakuulaharjoittelua ja lenkkeilyä.

Kristian Jansson

Kristian Jansson

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Olen kesäkuussa 2018 valmistunut koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Suuren edun ammattiini tuo 15 vuoden kokemus ammattiurheilijana, jonka aikana olen oppinut itse asiakkaan näkökulmasta tunnistamaan hyvät otteet, sopivan voimankäytön sekä säännöllisen hieronnan vaikutukset niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kymmenen Tanskassa vietetyn vuoden jälkeen olen nyt takaisin Suomessa ja edustan Helsingin IFK:ta (käsipallo). Urani aikana monipuolinen fyysinen harjoittelu, ravinnon merkitys, palauttava sekä ennaltaehkäisevä harjoittelu on ollut osa arkea. Nyt sovellan näitä oppeja, anatomian ja fysiologian tuntemusta sekä käsipallon myötä hankittua sormivoimaa uudessa ammatissani hierontapöydän äärellä. Yksittäiset hoidot samoin kuin pidemmät hoitojaksot suunnittelen aina yhdessä asiakkaani kanssa toiveet ja tavoitteet huomioiden

Leena Mikkola

Leena Mikkola

Koulutettu Hieroja, erikoistunut niveltoiminnan edistämiseen.

Valmistuin hierojaksi tammikuussa 2016 ja olen tehnyt hierojan töitä syyskuusta 2015 lähtien. Minulla on lapsuudesta saakka jatkunut pitkä ja monipuolinen liikunnallinen tausta. Suoritin Trainer4You Personal Trainer lisenssikoulutuksen 2013. Minulla on kokemusta fysiikkavalmennuksesta ja osaan ohjata asiakkaita tuki- ja liikuntaelinten ongelmien ehkäisemisessä. Tavoitteeni on tuottaa palveluja, jotka jokaiselle asiakkaalle räätälöitynä antavat kehon ja mielen hyvinvointia elämään. Vartalon huolto on elämän tärkeimpia asioita. Jos kroppa voi hyvin niin kaikki muukin sujuu helpommin. Teen normaalisti pääkaupunkiseudun keikat, mutta kehä3 ulkopuolella esim. Söderkulla, Hyrylä, Kerava, Järvenpää,Tuusula,Klaukkala,Korpilampi, Kirkkonummi suuntaan tulee lisää maksu+20€ ja minimi tilaus 90min. (120€)., Soita ja sopii erikseen!

Pia Maristo

Pia Maristo

Olen Pia Maristo 49 v. Asun Espoossa, Tuomarilassa. Asiakaspalvelutaustaa vuodesta 1990. Iloinen ja ihmisten kanssa toimeen tuleva. Valmistauduin hierojaksi v.2014 ja Liikunnan Ammattitutkinto 2016 sekä Fustra yksilövalmennus 2016. Tehnyt hierontoja osa-aikaisesti sekä PT-valmennuksia viimeset 3-4 vuotta.

vaajojar

Jarno Vaajoki

Koulutettu hieroja/urheiluhieroja

Moikka! Olen Jarno, 30-vuotias koulutettu hieroja ja urheiluhieroja Espoosta. Olen valmistunut hierojaksi vuonna 2008 Lohjan innofocuksesta, koulutukseen on sisältynyt anatomian opiskelua, ravinto-oppia ja kuntosaliohjaajan koulutus. Olen aktiivinen kilpaurheilija, lajina kilpatanssi. Pitkän urheilutaustan ja hierojan ammattitutkinnon avulla tiedän lihaksiston toiminnasta ja tiedän kuinka tärkeätä lihashuolto on loukkaantumisten ennaltaehkäisemisessä ja kehon jaksamisen kannalta.